Produse DSI

Compania producatoare a adoptat sisteme globale de management al calitatii, implementand tehnologii de proces legate de statisticile aplicate. Anvelopele DSI respecta cele mai inalte standarde in asigurarea calitatii in conformitate cu certificatul ISO 9001, certificat de DNV. Tinand seama de evolutiile recente, compania respecta Regulamentul REACH al UE, in special in ceea ce priveste substantele care prezinta motive de ingrijorare deosebita.

DSI Anvelope este un nume de incredere pentru anvelopele de calitate din intreaga lume

Material unic - Un strat compozit cu fibre scurte din poliamida alifatica permite calatorului o experienta neintrerupta. Cu proprietati superpunctuale de peste 20 de jouli, conform standardului japonez JIS K 6302, are o rezistenta de punctie de trei ori mai mare decat o anvelopa standard.

In design-urile noastre, am luat in considerare cu atentie parametrii subtiri de proiectare care fac anvelopele noastre mai sigure in viraje si in timpul altor manevre avansate care sunt esentiale nu numai pentru riderii profesionisti, ci si pentru amatori.

Materialele noastre de inalta tehnologie, cu formulari mai moi, mai clare si caracteristici de design de ultima generatie, au ca scop asigurarea unei tractiuni de virare mai bune, fara a compromite durata de viata a benzii de rulare, ceea ce contribuie la stabilitatea anvelopei pe intreaga durata de viata.

Produs adaugat la Favorite