Metode de plata

Plata cu numerar la punctul nostru de lucru situat in Sos. Dudesti-Pantelimon 44, sector 3 Bucuresti, in incinta complexului sportiv Antilopa.

Plata ramburs la agentul de livrari Sameday Courier.

Plata prin transfer bancar (O.P.). In cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email o factura proforma care va contine toate detaliile de plata.

Metode de livrare

Transport Gratuit la orice comanda de minim 299 lei.

In Bucuresti si Ilfov, livrarile se fac in 24 de ore, in intervalul orar 10 - 18 de Luni pana Vineri si Sambata intre orele 10 - 14. Mai multe detalii se vor stabili impreuna cu agentul de livrari Sameday Courier.

Pentru alte localitati din Romania:

  • livrarile se fac prin Sameday Courier, Fan Courier sau Urgent Cargus in 24/48 de ore de la confirmarea comenzii. Gratuit pentru comenzile ce depasesc 299 lei.
  • pentru localitatile in care nu exista acoperire a companiilor de curierat mentionate mai sus, se percepe o taxa fixa in valoare de 30 lei (total de plata pentru transport in cazul comenzilor mai mici de 299 lei). Aceasta taxa va este comunicata telefonic de operatorul Biciclete-ieftine.ro.
  • Pentru comenzile cu livrare in afara ariei de acoperire a companiilor de curierat ce depasesc valoarea de 299 Lei, costul Km suplimentari se taxeaza cu 15 Lei.

In cazul in care plata produsului s-a efectuat prin OP (ordin de plata), taxa de livrare prin Sameday Courier este de 17.5 lei (tva inclus). Doar pentru comenzile a caror valoare NU depasesc suma de 299 lei.

Pentru plata RAMBURS - produsele se achita la agentul de livrari Sameday Courier, taxa de livrare este de 17.5 lei (tva inclus). Doar pentru comenzile a caror valoare NU depasesc suma de 299 lei.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa solicitati intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Produs adaugat la Favorite