Metode de plata

Plata cu numerar sau card bancar la punctul nostru de lucru situat in Sos. Dudesti-Pantelimon 44, sector 3 Bucuresti, in incinta complexului sportiv Antilopa (cladirea administrativa cu 1 etaj), la parter.

Plata ramburs la agentul de livrari Sameday Courier.

Plata prin transfer bancar (O.P.). In cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email o factura proforma care va contine toate detaliile de plata.

Metode de livrare

Transport Gratuit la orice comanda de minim 149 lei.

In Bucuresti si Ilfov, livrarile se fac in 24 de ore, in intervalul orar 09 - 17 de Luni pana Vineri si Sambata intre orele 09 - 13. Mai multe detalii se vor stabili impreuna cu agentul de livrari Sameday Courier.

Intentionati sa plasati comanda cu livrare prin curier? Va rugam, verificati daca localitatea unde doriti livrarea coletului se afla in aria de acoperire Sameday. Click aici!

Pentru alte localitati din Romania:

  • livrarile se fac prin Sameday Courier in 24/48 de ore de la confirmarea comenzii. Gratuit pentru comenzile ce depasesc 149 lei.
  • pentru localitatile in care nu exista acoperire a companiei Sameday Courier, verificati in lista ce poate fi descarcata in link-ul de mai sus (Zona 2 si 3), momentan nu efectuam livrari.

In cazul in care plata produsului s-a efectuat prin OP (ordin de plata), taxa de livrare prin Sameday Courier este de 17.5 lei (tva inclus). Doar pentru comenzile a caror valoare NU depasesc suma de 149 lei.

Pentru plata RAMBURS - produsele se achita la agentul de livrari Sameday Courier, taxa de livrare este de 17.5 lei (tva inclus). Doar pentru comenzile a caror valoare NU depasesc suma de 149 lei.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa solicitati intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Produs adaugat la Favorite